Πορεία της εταιρείας

Financial_Information15

20 χρόνια λειτουργίας στην αγορά πληροφορικής

2 συμμετοχές σε επιδοτούμενες δράσεις της ευρωπαϊκής ένωσης για ανάπτυξη προγραμμάτων και δικτύων

3 καινοτόμα προϊόντα Software:

sofos_logo

 

 

 

footsteps_old_logo

Y-FASMA

Business Everywhere

10 στελέχη με εμπειρία πάνω από 15 χρόνια στην πληροφορική

80 εγκαταστάσεις ERP με πάνω από 5 χρηστές

200 εγκαταστάσεις ERP

150 εγκαταστάσεις CRM

2.500 εγκαταστάσεις επιχειρηματικού λογισμικού

6.000 τιμολογημένοι πελάτες

Σημαντικοί σταθμοί στην πορεία της SUPERVISOR A.E. αποτελούν οι παρακάτω ημερομηνίες, που σηματοδοτούν την ανοδική της πορεία.

Ιδρύεται η SUPERVISOR ΕΠΕ με προσωπικό 8 άτομα.

Δημιουργεί πρωτοποριακό τμήμα Υποστήριξης Πελατών Software και γίνεται εξουσιοδοτημένος Dealer της Novell. Στην εξελικτική της φάση, αναλαμβάνει σημαντικά και πρωτοποριακά projects, όπως τα πρώτα Δίκτυα Novell έως και 250 σταθμών εργασίας με ιδιαίτερα πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως χρήση οπτικών ινών και δορυφορική σύνδεση για λογαριασμό της FULGOR AE.

Από το 1993 λειτουργεί σαν Ανώνυμη Εταιρεία και αντικείμενο την εμπορία ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλου συναφούς μηχανογραφικού εξοπλισμού, την παροχή αντίστοιχων υπηρεσιών, συμβουλών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, η αντιπροσώπευση και πρακτόρευση οίκων του εξωτερικού και του εσωτερικού και την παραγωγή λογισμικού. Την ίδια χρονιά αναπτύσσει κάθετες εφαρμογές για Συνολική Διαχείριση Διαγνωστικών Κέντρων, Παραγωγή Διαφήμισης, Δημόσιες Σχέσεις.

Γίνεται Value Added Reseller της Progress Software Corporation.

Γίνεται Business Partner της SINGULAR Α.Ε. Εξαγοράζει τα δικαιώματα του προγράμματος Y-FASMA της SIGULAR AE, το οποίο εξελίσσει και διαθέτει αποκλειστικά. Το 1995 ιδρύεται η SUPERSOFT ΕΠΕ με αντικείμενο την παραγωγή καινοτομικών και πρωτότυπων εμπορικών εφαρμογών με Υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου στον αναπτυξιακό νόμο 1892.

Γίνεται IBM Business Partner και Compaq Premier Partner.

Γίνεται SINGULAR SUPPORT CENTER (SSC) και ιδρύει την NETCARE AΕBE, που υποστηρίζει 6 ανεξάρτητα SAC.

Γίνεται ERP και SINGULAR BUSINESS PARTNER. Τον Οκτώβριο του 1999 απορροφά την συναφή εταιρεία DATAHOUSE (SBC), ενισχύοντας έτσι το στελεχειακό δυναμικό και το πελατολόγιο της. Τον Δεκέμβριο του 1999 Η SINGULAR συμμετέχει στην μετοχική της σύνθεση με 35%.

Η SUPERVISOR A.E. και η NETCARE AEBE αποκτούν πιστοποίηση ISO9001.

Yλοποιεί με επιτυχία νέες εγκαταστάσεις SEN σε διαφορετικού τύπου επιχειρήσεις, που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον η κάθε μια. Πρώτη εγκατάσταση είναι το ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙO, μια επιχείρηση Δημοσίου Δικαίου, με μεγάλες ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις στην λογιστική παρακολούθηση.

Επίσης αναπτύσσει εγκαταστάσεις SEN – σε συνεργασία με εταιρείες εξειδικευμένου λογισμικού – κάθετες εφαρμογές για τις αγορές των ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ (ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ) και των ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ. Τον Σεπτέμβριο του 2001 η SINGULAR απονέμει στην SUPERVISOR A.E. τιμητική διάκριση για την ανάπτυξη των εργασιών της και του πελατολογίου της.

H SUPERVISOR υλοποιεί 56 επιτυχημένες εγκαταστάσεις SINGULAR ENTERPRISE, όπως: ILLY ΚΑΦΕΑ Εμπορική Τεχνική Α.Ε., NOVOTEL ξενοδοχεία, SOFITEL Αthens Airport, ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΑΕΒΕ, ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.), KTHMATOΛOΓΙΟ, MΑΤΕΚ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ ξενοδοχείο, ΦΥΤΟΘΡΕΠΤΙΚΗ, ΩΝΑΣΕΙΟ Καρδιολογικό Κέντρο κα

H SUPERVISOR γίνεται Microsoft Gold Certified Partner και δημιουργεί το Sofos, μια ολοκληρωμένη λύση οργάνωσης της μεσαίας επιχείρησης, σε συνεργασία με την Microsoft.

Το FOOTSTEPS CRM κυρίαρχο στην ελληνική αγορά μεταβιβάζεται στην SINGULARLOGIC η οποία αποκτά τα πνευματικά δικαιώματα του

Η SUPERVISOR AE επενδύει ακόμη μια φορά στο μέλλον και στην τεχνολογία RFID, μέσω διεθνών και ελληνικών συνεργασιών και παρουσιάζει πρωτοποριακές εφαρμογές και λύσεις.

Στο μετοχικό κεφάλαιο της Supervisor εισέρχεται η Epsilon Net

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ